xbeauty.se

läste läste en del bloggar, flesta har pratat väldigt mycket om xlash, kan man få långfransar utan mascara...
tidigare det kostade runt 800 kr.. men jag avstod ett tag, men nu dom har rea till 299 kr ;-D så jag har beställt en xlash till mig!
längtar få testa xlash om jag är nöjd!
nu ska ut å promendera kort stund med mira sen ikväll ska vi på långpromenad med mami  ;-) i sköna väder... :)
carpe diem

Solsken......

Mira njuter för fullt!!!


förlåt!

har haft hemskt dåligt med bloggen på sistone, jag jobbade så mycket på sistone innan operation!
Nu bara nästan en vecka kvar tills operationdag.. jag ska jobba nästa vecka första vecka i maj allstå 3 arbetsdagar, sen åker jag tillbaka till dalarna igen, nästa söndag ska jag inskrivningen på sjukhus för inläggning...
nästa måndag blir op kl 7:00 på morgon.... fort jag har vaknat då är jag ny sida ;-D
är knappt nervös inför operation inte alls, många frågade mej, men jag har varit med om många operationer så jag är inte dugg nervös nu, men kanske på platsen hmmm..
men det känns lite otäckt att bli sövd, då det blir svart, känns som jag är DÖD....  seriöst helt svart i huvudet, jag DRÖMMER inte alls, men när jag är på UVA då jag blev helt skum och klagar smärtan ;-) jag älskar smärtor!! eller ibland ja!
Jag kom hem från Uppsala igår då min mamma märkte direkt att jag har blivit smalare i anskite och lite kropp.. jag ser KNAPPT något förändringar....  men mamma och andra har börjat säga till mig att jag har blivit smal och b.la... bara säga tacka dom... ;-)
sen imorse satt vi 3 tillsammans på kökbordet och alla äter OLIKA frukost, sen det blev lite gissning om min vikt att dom frågat mig hur mycket jag har gått ned i vikt på 3 veckor, ena sa 15 kg och ena någon några kilo jag minns inte vilken siffra min mamma sa, men sen jag satt på vågen då det var nästan 11 kg på 3 veckor.. det är visst mycket! ;-)
Jag är glad att jag har INGEN våg hemma så jag behöver inte tänka på vågen jämt, jag ska tänka på andra än vågen, det ska vara så!
Jag är stolt över mig själv att jag har gått ned i 10 kg...
min mamma avundas mig! ;-D





carpe diem

I and My sis❤

I helgen har jag tillbringat med min vackraste sis när hon var här i Uppsala <3


Skogsäventyr

Vaknade runt halv 10 idag och solen sken väldigt mycket så jag åt frukost sen väntade på en kompis så vi vandrade i skogen å hittade massa fina nya vägar, vi kom framme till stordammen det var jättevackert natur! Det fanns grillplats vi planerar att grills gott i sommar om vi har tid ;-) annars sjukt vackert!! Vi vandrade många km utan tänka på klockan vi pratade och rensa massa huvudet över 2 timmar i skogen det var as härligt!! Fort
Vi kom hem då var vi helt sluuut!! Jag är helt nöjd för min dag att jag kände mig väldigt duktigt och jag tog självklart vatten flaska i skogen ;-)

Senare på kvällen har jag bokat en tvätt, sen städat lite hemma å torkat damm lite på hyllor m.m :) är helt slut efter idag! Undrar hur
Mycket kilo har ja RASAT på en vecka på tisdag!! Å jag har ingen våg hemma
För jag vill inte vara så desperat att tänka på vikten utan ska tänka på andra :) ska bli spännande sätta på vågen när jag kommer hem till mamma på slutet av april.

Nu ska ja rusa å hämta sista kläder från tvättstugan sen de är läggdags. Imorgon är ny dag och nya möjligheter :)


Carpe Diem!


lördagmys!

sitter här och dricker modifast m vanoljsmak, det smakar helt ok!
,börjar sugen lite andra sött saker men jag måste undvika dom nu... många har lördagsmys och jag vill också, men jag får bara dricka flyt...  SNYFT.... :)
ha trevlig lördag kväll ;-)
carpe diem

Modifast!!

Nu måste jag uppdateras varje dag det är inte långt kvar till operationsdag! Jag började med flyt den 10/4 så jag hann precis att njöt påskmat innan, vilken tur för mejj.. Så dt gäller bara dryck framöver till operationdag! Jag överlever iaf, har noll känsla att jag är hungrig eller något det känns så skönt!! Jag får dricka modifast, kaffe ( jag dricker inte eller det är sååå sällan) jag dricker mest te, kolsyra vatten eller läsk som är light, Max, zero och jag får äta lite BIT gurka!! Jag njöt igår ikväll det är ju lite fredagsmys!! Det är bar 23 dagar kvar med flyt!!

Jag har jobbat väldigt mycket nu hela april nu så sluten april jag får dubbel lön det känns såå underbart så jag behöver ej slösa något mer för jag dricker bara modifast & efter operation dricker jag flyt en vecka sen andra till fjärde veckA Börja med puré som "barnmat" det ska bli spännande att rasa många kilo till sommar.. Jag har rasat 4 kg när jag satt på vågen i torsdag morgon då har jag flytat i 3 dagar, det lät ganska mycket verkligen!!

Innan jag började med modifast jag bad mamma tog lite bilder på mej och måtte mej så vi ska mätta igen innan operation se om jag har minskat något!!

Idag har jag sovit ut ordentligt det behöver jag verkligen nu sitter jag här å kolla på tv å dricker modifast med banan smak å varm te kopp medan ute snöar, värre mysigt *not*!!

Undrar om jag vågar lägga ut en bild på mej kropp så ni får se hur fet jag var innan?? ;-)


Carpe Diem!


RSS 2.0