Stockholm

Var en sväng till stockholm och besökt hos en kompis och åt lunch tillsammans och massa pratstund det behövde jag verkligen!! Jag åkte dit idag för att jag hade tråkigt hemma när ute regnade så mycket men nu det är sol och jag hade mycket kläder på mig, jeans, topp, kofta, kappa å Boots!! Äsch det är svårt att veta hur väder ser ut i sista
Minuten jaja... Nu har jag hämtat ryggsäck som ska jag ta med till flyget till Turkiet den 28 juni blir kvar lite mer än en vecka. Jag behöver åka bort för att rensa huvudet det har för mycket i huvudet massa skit bl.a.. Har pratat med pappa och han lät mig att åka iväg det känns bra men jag måste hålla ögonen på folk de ska jag göra för att man vet aldrig vad som hända med mig... Nåväl skattpengar går till resan jag tackade å bugade för det... De ska bli härliigt!

Jag jobbar 1 och halvt vecka sen har jag semester i 2 veckor så jag hinner åka till Dalarna en sväng hoppas jag efter turkiet resa :-)

Viktresan har gått jättebra och jag började äta vanligt små portioner men äter oftare :-) och har inte fortfarande FÅTT något dumping ÄN!! Lite märkligt tycker jag.. Men bara bra tycker jag ;-) hihi...

Men ja behöver gärna få tips av er om mat, mellis snälla kom hit med tips ;-)

Kraaaam!!


Carpe Diem!


månadens vikt

jag är dålig bloggare för tillfället.
Det har varit händelserikt under veckan, jag är helt slut i kroppen nu.. men skönt att helgen är HÄR så jag får vila ut.
4 juni då var det 2 år sedan jag tog studenten, det var blandade känslor både ledsamt och glatt..
det var helt bästa dag i mitt liv!!
2010..
tänkte berätta er lite om min vikt
Månadens viktminskning: - 9,7
Månadens vikt: 102,8
Månadens BMI: 36,4
Total viktnedgång: 22.4

låter det mycket?



Jag har bokat en klippning den 25 Juni, äntligen!
Jag ska börja lite städa hemma när jag är ledig..

carpe diem



HEJ JUNI

Äntligen nu är SOMMARTID!

Jag är himla taggad till jobbet idag efter 3 veckors sjukskrivningen.....!!

Var en sväng till jobbet igår och träffade min arbetskollego som jobba i köket med mig och  alla barnen frågade efter mig var hade jag varit under en månad...  och en del barn kom fram och kramade mig, jag smälte verkligen.
BARNEN HAR VERKLIGEN SAKNAT MIG!!!!!!

Nu ska jag är tillbaka till jobbet så barnen blir trygga när jag jobbar där igen och blire massa goda mat till barnen ;-)
inte många dagar kvar tills jag får semester i 2 veckor. det ska bli härligt... :)
det blir utomlands för mitt del, punkt slut!


jag är så taggad!!!



carpe diem




RSS 2.0